Thine - Responsive Modern HTML Template
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide


Ignis

Ignis

Een houten gevel verdient aandacht

IGNIS een duurzame houten gevel voor de toekomst

IGNIS is de niet brandvertragende variant van NON IGNIS. Veelal komen in projecten een aantal gevelvlakken voor waar niet de gehele gevel in brandvertragend hout hoeft te worden uitgevoerd. IGNIS biedt daar de oplossing om toch de gehele gevel in dezelfde uitvoering, zelfde basis en zelfde kleur te kunnen uitvoeren. Dit voorkomt de combinatie van verschillende producten. Daarbij kan IGNIS een keuze zijn voor elk project waar men een gevel / wand of plafond wenst uit te voeren in hout. Voldoen aan de wensen van de opdrachtgever is een eerste prioriteit. Dat beslaat het geheel van een standaard model tot een project specifiek model op maat geleverd en conform eisen verpakt. Diverse binnen en buitenprojecten zijn thans uitgevoerd in verschillende houtsoorten.

Ook in het IGNIS concept wordt bewust gekozen voor duurzaamheid. Alle producten worden geleverd met FSC® en PEFC. Tevens is ook het IGNIS concept voorzien van Cradle to Cradle® certificering. Hiermee is dit concept uitermate geschikt om in te zetten in  in LEED en Breeam projecten.

Voor het monteren dienen de montage – en verwerkingsvoorschriften van NON IGNIS / IGNIS gevolgd te worden.

Een greep uit onze afgeronde projecten

NON IGNIS is al jaren een begrip. Met inmiddels een groot aantal afgeronde projecten kunnen we u een indruk geven van onze diensten. Zie wat wij voor u kunnen betekenen

Loading

AZC Burgum

Hoofdkantoor DOW

Eiken plafond Naturalis

Nieuwbouw Crossdock Amsterdam