Thine - Responsive Modern HTML Template
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide


Diensten

Diensten

Diensten

Wij kunnen de volgende diensten aan U aanbieden;

1) In loon brandvertragen van hout en plaatmateriaal. Bij een 15 tal houtsoorten, 3 thermo houtsoorten en een 4 tal soorten plaatmateriaal kunnen wij dit verzorgen met een certificaat EN 13501 – 1 (euroklasse B)

Download: Standaard instructie oplatten hout

2) Indien van toepassing kunnen wij het nadrogen ook verzorgen.

3) Voor het in loon brandvertragen van balkhout (massief en gvl/gelamineerd) hebben wij een speciaal concept ontwikkeld. Download (direct de flyer en info downloaden) onze flyer en de laatste informatie van het bouwbesluit op dit gebied. (mapje marketing, mapje stallenbouw)

Download: Bouwbesluit
Download: Presentatie
Download: Standaard instructie oplatten hout

4) Opbrengen van applicatie. Indien men een houtsoort dient te gebruiken welke moeilijk te impregneren is hebben wij de mogelijkheid om middels een applicatie een systeem aan te brengen welke ook voldoet aan EN 13501 – 1. Dit systeem kunnen wij in een semi-transparante en dekkende variant aanbieden. Voordelen zijn voldoen een brandklasse, snelle levertijd, vormstabiliteit, certificering. Vooralsnog is dit systeem alleen geschikt voor binnen. Voor meer info neem contact met ons op.

5) Onder vacuümdruk impregneren van hout. Eventueel als extra optie het toevoegen van wax voor een langere levensduur.

6) Verpakken op gewenst klantspecificatie

7) WWS kan het frezen van palen aanbieden welke een vaste diameter behoeven over de gehele lengte. Daarnaast kan WWS schotten voor de GWW sector aanbieden op maat gemaakt voor vrijwel elk project. Al het geen geleverd is voorzien van FSC® en Cradle to Cradle® certificering